Hvor længe kan jeg returnere min vare?

Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter, du har modtaget eller afhentet den. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den.

Husk at du altid selv har ansvaret for pakken indtil, vi har modtaget den.

Hvordan returnerer jeg min vare?

Hvis din ordre ikke har levet op til de forventninger du måtte have, skal du kontakte os på e-mail: Info@dotmaps.dk.

Alle retursager skal have emne feltet ‘Returnering (dit ordre nummer)’ mens alle reklamationer skal have ‘reklamation (dit ordre nummer). Dette gør processen for returnering og reklamation hurtigere. Alle henvendelser bliver håndteret indenfor 24 timer. Al returnering koster 49,- som er standard for fragtomkostninger og håndtering.

Jacob Nielsen
Paludan-Müllers Vej 37, st. tv.
8210 Aarhus V
Danmark

Forsendelse

Vi anbefaler at du fremsender din returpakke med et trackinglink således at alle parter kan se hvor langt pakken er nået og hvornår den er udleveret til os. Så længe pakken ikke er udleveret til dotmaps kan vi ikke give pengene tilbage.

Hvordan får jeg mine penge retur?

Når vi har modtaget din vare og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.
Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt af sted. Du skal selv betale fragtomkostninger vedrørende returnering.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart